Forum Settings
Forums
New
Feb 12, 2017 1:24 PM

Sep 2016
3
Witajcie tutaj adminka Korsak c:
Na grupie nie pozwalam na taki spam, bo mnie w sumie wkurza, ale tutaj to czemu nie. Trzeba się poznać z fandomem.
Piszcie coś o sobie, w punktach, jako długaśny esej. Wszystko jedno, po prostu się poznajmy c:
Reply Disabled for Non-Club Members
Feb 12, 2017 1:42 PM

Dec 2015
7
To może na początek ja :3

No więc jestem Mateusz, mam prawie 21 lat, kocham Anime i Mangi różnego rodzaju :D
A tak poza tematem to studiuję informatykę w Katowicach, a mieszkam w Bytomiu.
Interesuję się przede wszystkim muzyką, najlepiej dobrym rockiem i metalem (Evanescence, Within Temptation, Epica, Xandria, Nightwish, Leaves' Eyes, Skillet, Linkin Park, Ozzy Osbourne, Green Day, Paramore...) jest tego naprawdę dużo, aż ciężko mnie samemu to spamiętać xD
Co do muzyki, kocham naprawdę przeróżną. Mało tego, sam tworzę własną :)
https://www.youtube.com/channel/UC-lUWqDWBXmTJPkDkPIGSEA
Ale kontynuując, uwielbiam też seriale typu Dr House, albo Salem <3
Dużo czytam, nie tylko mangi, ale i "Zwiadowców" Johna Flanagana :3

Uff, trochę się rozpisałem, ale to tylko małe piwo w porównaniu do reszty grupy :D

Dziękuję za uwagę! :3
Feb 12, 2017 2:53 PM

Sep 2015
11
Ok to będę następna ^^

Więc jestem Daria, mam 20 lat i (zaskoczę was ;p ) również uwielbiam anime i mangi. Oglądam/czytam różne gatunki ale szczególnie lubię takie gdzie można trochę pomyśleć (pokochałam za to Subete ga F ni naru ;) ) więc często sięgam po kryminały, thrillery i psychologiczne. Tak o mnie poza tym to mieszkam w Warszawie i tu też studiuję psychologię. Lubię czasem coś namalować (jednakże własna twórczość trochę kuleje u mnie ;p raczej tworzę kopie dla siebie lub znajomych ), z muzyki nie ograniczam się do jednego czy dwóch gatunków, ale jednak przeważa u mnie rock (punkt dla kolegi wyżej za Evanescence <3 ). Oprócz anime lubię jeszcze różne seriale i lubię skończyć dzień dobrym filmem ;)

Wyszło lekkie opowiadanie, wybaczcie ;p
Feb 13, 2017 1:28 AM
Mar 2016
2
Tak, że ten jestem Jakub mam 16 lat i pochodzę z okolic Szczecina. O dziwo też interesuję się mangą i anime, ale nie tylko moją drugą pasją są militaria(rekonstrukcja sylwetek żołnierzy z różnych okresów), może dlatego często sięgam po anime z motywami militarnymi.Jeśli chodzi o muzykę to słucham tego co mi wpadnie w ucho ale przeważnie rock lub metal.
Feb 13, 2017 5:26 AM
Dec 2016
1
No to może ja będę następny.

No więc nazywam się Jonatan i pochodzę ze Szczecina. Kwestię wieku wolałbym na razie pominąć. Teraz powiem coś czego pewnie absolutnie nikt się tutaj nie spodziewał bo interesuję się anime i mangą (W kwestii anime jestem dosyć nowy bo zainteresowałem się tą tematyką jakieś pół roku temu, no może trochę więcej), ale interesuje się też grami komputerowymi i samymi komputerami oraz trochę jeszcze militariami (Broń, pojazdy itp.), czyli jak można się domyślić jestem osobą która wiecznie siedzi przed komputerem. Co do muzyki to słucham dosyć różnej muzyki takiej jak rock, electro, EDM, House i coś tam jeszcze. Nie mam raczej ulubionych zespołów no chyba że takie które po prostu całkiem lubię tak jak np. Daft Punk. Oprócz anime i gier od czasu do czasu też lubię sobie obejrzeć jakiś film, lepszy lub gorszy albo po prostu amerykański.

No cóż trochę się rozpisałem ale trudno. Zdarza się. Dziękuję za uwagę :p
_HentaiHunter_Feb 13, 2017 5:31 AM
Feb 16, 2017 5:48 PM
Feb 2015
3
W necie Lilis normalnie Marcin, chociaż były czasy, w których nick był bardziej znaczący. Za dwa miesiące będą moje 17 urodziny. Anime i manga to jedno z kilku zainteresowań, takich jak: Speedcubing (układanie kostek Rubika i innych 'zabawek' na czas | układam średnio 13 s), muzyka - raczej metal - SOAD, Iron Maiden, Grave Digger, Slipknot, FFDP, Disturbed, Hunter (jeszcze było by ich kilka, ale tych słucham najczęściej) oraz nie tylko, bo słucham też muzyki klasycznej - głównie fortepian. Kolejne zabijanie czasu to gry mmo rpg - ostatnio był to aion, ale z racji beznadziejności tytułu przeniosłem się do black desert, które ma też wady, ale i tak jest spk.
Jeśli chodzi o anime itp. to w kwietniu/maju stuknie 4 rok.
Jakby znał ktoś jakieś fajne mangi niewydawane w Polsce to bym sobie poczytał.
Feb 17, 2017 3:11 AM
Mar 2016
2
Witam :v Jestem Michał, możecie mi mówić po nicku, bo nie wiem ile Michałów już tu przylazło :)) Obejrzałem już +260 animu, mangi raczej nie czytam, choć możliwe że będę w troszkę dalszej przyszłości. Lat mam 18, a raczej będę miał 31. maja.
Słucham głównie rocka/metalu, choć nie ograniczam się do tego (czyli to, co wpadnie w uszko :v) Nie wiem po co to, no ale jakby ktoś szukał hehe kogoś fajnego to.. nie wiem. Lubię koszykówkę, niestety gram w lol'a, lubię również angielski, łatwo przychodzi mi nauka języków raczej.
Mieszkam w małopolsce, okolice Krk. To chyba tyle, trochę porozrzucane informacje, wiem że to boli w oczka.
Mam nadzieję na udaną współpracę! Czy coś
Feb 19, 2017 11:27 AM

Dec 2015
3
To ja też się może przywitam c:
Mam na imię Ewa, jestem z północnego Mazowsza, mam 17 lat. Nie jestem jakoś wybitnie zaawansowana w tematyce anime z braku czasu (zaraz wyjaśnię xD), ale traktuję to jako sposób na odstresowanie. Głównie oglądam serie polecane mi przez przyjaciół, na razie się na nich nie zawiodłam c:
Aktualnie chodzę do liceum, klasa mat-inf. Zajmuję się grafiką komputerową i rysunkiem, z tym pierwszym planuję związać się w przyszłości. W wolnym czasie głównie realizuję te pasje, gram w osu!, słucham muzyki (głównie rocka/metalu i elektroniki, ale otwarta jestem praktycznie na wszystko), czasem czytam, jak rozładują mi się terminy - najczęściej sci-fi albo fantasy, najlepiej jak jest jakaś nutka romansu 8), a przede wszystkim kocham spotykać się i wydurniać z przyjaciółmi, wcinając pizzę, wychodząc na spacery czy rowery jak jest cieplej czy po prostu leniąc się razem.
Jestem stuprocentowym ekstrawertykiem, lubię poznawać nowych ludzi i jestem na nich otwarta - więc jakby ktoś chciał na luzie pogadać i się poznać lepiej czy coś, zapraszam na pw c:
Feb 22, 2017 5:30 AM

Jan 2013
1220
Hej wszystkim! ^-^
Mam na imię Olga, pod koniec czerwca skończę 19 lat i pochodę z Warszawy. Za 2 miesiące skończę liceum, jestem w klasie o profilu lingwistyczno-turystycznym, później zobaczymy co dalej. Jak wszyscy tutaj uwielbiam animango, żadne zaskoczenie. xd Mam taką moją siedmioosobową paczkę i jako, że w Warszawie fartownie mamy dużo miejsc czy eventów związanych z animango jeździmy sobie kilka razy w tygodniu do ambasady japońskiej <wydział kultury- biblioteka> żeby w ciepełku poczytać mangi, nowelki czy inne książki poświęcone ogólnie kulturze Japonii przy wielkim baniaku z ciepłą, zieloną herbatką. Interesuję się również geografią i kulturą innych narodów. Zawsze ciekawili mnie ludzie z całego świata i ich obyczaje, dlatego bardzo dużo rozmawiam z obcokrajowcami. Oprócz tego kocham biegać, co dwa dni chodzę sobie z moim tatą poćwiczyć na siłowni, zdrowo się odżywiam i ogólnie próbuję dbać o swoje samopoczucie i ciało, ale wiadomo, czasem zgrzeszę, haha. ^^ Jak niektórzy mogą zauważyć mój nick brzmi koreańsko, nie jest to przypadek. Kiedyś bardzo interesowałam się kulturą Korei, ale z wiekiem mi przeszło. Pozostał mi tylko ten nick który uważam za ładny, całkiem oryginalny i na bank rozpoznawalny wśród starszych, polskich fanów K-Popu, kiedyś bardzo dużo się udzielałam. Jeśli zapytacie mnie o muzykę to mam pierdolca na punkcie muzyki japońskiej, ugh. Mieszam wszystko jak leci od przesłodzonej Kyary Pamyu Pamyu czy dziewczyn z Perfume przez L'Arc~en~Ciel i Miyaviego do The GazettE, MEJIBRAY czy innego v-kei. Jeśli ktoś chciałby mnie poznać to napiszcie do mnie, nie gryzę i uwielbiam poznawać nowych ludzi, a już tym bardziej z identycznymi zainteresowaniami.
thatPinkSpiderFeb 22, 2017 5:45 AM

"Please stop talking about math when I'm eating."
Feb 22, 2017 3:22 PM

Aug 2016
5
Witam :D
Jestem Zuzaa, za chwilę 20 lat, pochodzę z Łodzi i tutaj studiuję Filmoznawstwo na UŁ. Ogromna pasjonatka kina wszelkiego gatunku poza horrorem ;-;
Anime zaczełam oglądać w lipcu 2016, pierwszym było Naruto. Teraz jestem totalnie pochłonięta oglądaniem kolejnych serii i nie mam czasu na oglądanie filmów na studia, ale nie przeszkadza mi to.
Mam trzy tatuaże, a w tym jeden z Fullmetal Alchemist - krąg transumtacyjny oraz geometrycznego kota, bo jestem straszną kociarą. Od kilku tygodni słucham kpopu i też jestem w 100% tym pochłonięta. Anime i filmy swoją drogą, jestem też serialomaniaczką i wszyscy znajomi się mnie pytają jak ja mam czas oglądać to wszystko, chodzić do pracy i nadal utrzymywać kontakty towarzyskie - sama nie wiem jak to robie, ale jest fajnie.
Moim największym idolem jest Stanley Kubrick, ale argumentów na to mam 78649263 i nie chce mi się rozpisywać.
Nienawidzę pająków i ciemności, uwielbiam być w centrum uwagi, nawiązywać nowe znajomości, ale jestem też strasznym leniem i bałaganiarą.
Kiedyś uwielbiałam czytać (mój nick jest z serii Eragon), ale teraz książki mnie nudzą.
Trochę chaotycznie, ale nie umiem układać ładnych wypowiedzi XD
Oct 1, 2017 6:39 AM
Jul 2015
1
Witam wszystkich
Jam jest Tomasz i mam na chwilę obecną jeszcze 20 lat. Pochodzę z małej mieściny pod Katowicami i w tym roku staję się szczęśliwym bądź nie studentem informatyki przemysłowej. Od ładnych paru lat jestem fanem mangi i anime. Lubie praktycznie każdy gatunek oprócz yaoi oraz hentai (jak również pokrewnych). Lubię zbierać mangi w postaci papierowej i cieszę się, że ten rynek się tak prężnie w Polsce rozwija, na razie mam niewiele mang, coś ponad 100 sztuk, ale ciągle przybywa i może kiedyś uzbiera się jakaś interesująca kolekcja. Lubię również grać na pianinie, przynajmniej jak na razie miałem kilka lekcji i jeszcze się nie zniechęciłem. Przynajmniej jak na razie mogę powiedzieć, że sprawia mi to ogromną frajdę. Jeszcze interesuje się grami komputerowymi jak i konsolowymi. Tutaj jest tylko takie zastrzeżenie, że to muszą być gry na nośnikach bo nie uznaje wszelakich dystrybucji cyfrowych gdzie kupuje się jedyne subskrypcje do pobrania danej gry więc steama i tym podobnych nie posiadam. Moją ulubioną serią gier jest The Legend of Zelda, z której wziął się mój nick. Również lubię gry takie jak gothic, wiedźmin, half-life, niektóre RTS-y takie jak KAM czy Tzar. Bardzo również lubię regenerować i naprawiać wszelakie sprzęty (laptopy, komputery, konsole z akcesoriami, klawiatury etc.). Niestety zważywszy na to, że moje zainteresowania pochłaniają znaczną część jak nie prawie cały czas wolny, to znajomych za bardzo nie posiadam.

Wyszło to trochę jak jakieś sprawozdanie, ale chyba o to chodzi ;P
Dziękuję za uwagę i miło mi was poznać.
Nov 4, 2023 12:47 PM
Dec 2016
1
hej, gdybyście chcieli to możecie wpaść na mojego bloga ^^ http://snuciciel.com
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Spamiliada - pogadajmy troche!

Duckmama - Feb 12, 2017

22 by pancejk »»
Nov 16, 2017 8:23 AM

» Szukasz pomocy? To tu!

HSxHailSataN - Feb 12, 2017

0 by HSxHailSataN »»
Feb 12, 2017 2:36 PM

» Z jakiego to anime? - Pytamy i odpowiadamy

HSxHailSataN - Feb 12, 2017

0 by HSxHailSataN »»
Feb 12, 2017 1:56 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login