Hej wszystkim! ^-^
Mam na imię Olga, pod koniec czerwca skończę 19 lat i pochodę z Warszawy. Za 2 miesiące skończę liceum, jestem w klasie o profilu lingwistyczno-turystycznym, później zobaczymy co dalej. Jak wszyscy tutaj uwielbiam animango, żadne zaskoczenie. xd Mam taką moją siedmioosobową paczkę i jako, że w Warszawie fartownie mamy dużo miejsc czy eventów związanych z animango jeździmy sobie kilka razy w tygodniu do ambasady japońskiej <wydział kultury- biblioteka> żeby w ciepełku poczytać mangi, nowelki czy inne książki poświęcone ogólnie kulturze Japonii przy wielkim baniaku z ciepłą, zieloną herbatką. Interesuję się również geografią i kulturą innych narodów. Zawsze ciekawili mnie ludzie z całego świata i ich obyczaje, dlatego bardzo dużo rozmawiam z obcokrajowcami. Oprócz tego kocham biegać, co dwa dni chodzę sobie z moim tatą poćwiczyć na siłowni, zdrowo się odżywiam i ogólnie próbuję dbać o swoje samopoczucie i ciało, ale wiadomo, czasem zgrzeszę, haha. ^^ Jak niektórzy mogą zauważyć mój nick brzmi koreańsko, nie jest to przypadek. Kiedyś bardzo interesowałam się kulturą Korei, ale z wiekiem mi przeszło. Pozostał mi tylko ten nick który uważam za ładny, całkiem oryginalny i na bank rozpoznawalny wśród starszych, polskich fanów K-Popu, kiedyś bardzo dużo się udzielałam. Jeśli zapytacie mnie o muzykę to mam pierdolca na punkcie muzyki japońskiej, ugh. Mieszam wszystko jak leci od przesłodzonej Kyary Pamyu Pamyu czy dziewczyn z Perfume przez L'Arc~en~Ciel i Miyaviego do The GazettE, MEJIBRAY czy innego v-kei. Jeśli ktoś chciałby mnie poznać to napiszcie do mnie, nie gryzę i uwielbiam poznawać nowych ludzi, a już tym bardziej z identycznymi zainteresowaniami. |